Evenement

2019 03 15 afb Forever27 foto Suus SuikerKLEIN.jpg
Titel: Muziek 'Forever 27'
Wanneer: Vrijdag 15 Maart 2019, 20:15
Waar: Diekhuus, Rabobankzaal - Middelharnis
Categorie: Muziek
 
 

Omschrijving

Op vrijdag 15 maart spelen Beatrice van der Poel en Erwin van Ligten de voorstelling 'Forever 27' in de Rabobankzaal van het Diekhuus in Middelharnis.

De muzikanten van de 27 club inspireren nog steeds en spreken voor velen tot de verbeelding. Zo ook voor Beatrice van der Poel en Erwin van Ligten (beide 27+) die er voor gekozen hebben een programma samen te stellen met songs van club 27, en daarmee het theater in te gaan. Zowel de verhalen achter de muzikanten als hun muziek zijn geweldige bouwstenen voor een inspirerend theaterconcert. Erwin en Beatrice interpreteren de songs op een eigen manier, waarbij het karakter en herkenbaarheid van het stuk bewaard blijft, maar de muziek een extra dimensie krijgt door het creatieve bluesy gitaarspel van Erwin en de warme gloedvolle stem van Beatrice.

Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain, Amy Winehouse e.a.. De artiesten van de 27 club inspireren nog steeds en spreken voor velen tot de verbeelding. Zo ook voor Beatrice van der Poel en Erwin van Ligten (beide 27+)

Top muzikanten Erwin en Beatrice interpreteren de songs op een eigen manier. De songs krijgen een extra dimensie door het creatieve bluesy gitaarspel van Erwin en de warme gloedvolle stem van Beatrice.

Beatrice van der Poel is singer-songwriter en stem-actrice. In de jaren negentig was ze succesvol met de band Beeswamp en maakte een geslaagde overstap naar het theater. Ze zingt voornamelijk eigen Nederlandstalig werk en bewerkt ook stukken van anderen zoals van Maarten van Roozendaal en Jimi Hendrix. Haar voorstelling Electric Lady was een ode aan Jimi Hendrix en werd goed ontvangen met 4 sterren recensies. Onlangs kwam haar nieuwste album Montere Weemoed uit n.a.v. de gelijknamige theatervoorstelling met auteur Thomas Verbogt. Beatrice is ook radio DJ bij 40upradio.nl

Gitarist Erwin van Ligten werkte samen met musici als Bertus Borgers, Barry Hay, George Kooymans, Herman Brood, Jan Akkerman, Julya Lo’ko, Frederique Spigt, the Alessi Brothers en Berget Lewis. De Volkskrant noemt hem ‘de Nederlandse Ry Cooder’. Zijn gitaarstijl kenmerkt zich als Bluesy, melancholiek met een ‘Indische twist’. Dit jaar zal zijn nieuwe album verschijnen.
‘Forever 27’ is een feestje!

U bent van harte welkom.

Stichting ZIJN – Diekhuus, Beneden Zandpad 7, Middelharnis
vrijdag 15 maart / 20.15 uur / € 19,00 (incl. consumptie)
www.hetdiekhuus.nl 

Locatie gegevens

Locatie Diekhuus, Rabobankzaal
Straat: Beneden Zandpad 7
Stad: 3241 GA Middelharnis
Land: NL
Back to Top